WhiteWater of Scandinavia AB

Skåne län

Information

WhiteWater of Scandinavia AB är ett bolag som finns i Båstad. I WhiteWater of Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindquist, Nils Gunnar Heribert som är född 1940 och har titeln VD, Lindquist, Nils Gunnar Heribert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Anna Margareta som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anna Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WhiteWater of Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå WhiteWater of Scandinavia AB på telefon 0431-75760.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av poolmaterial, handel med utrustning till bad och lekparker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är WhiteWater of Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

WhiteWater of Scandinavia AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

WhiteWater of Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och WhiteWater of Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WhiteWater of Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindquist, Anna Margareta -Lindquist, Nils Gunnar Heribert

WhiteWater of Scandinavia AB har 556082-9052 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.