Golfkrogen Båstad AB

Skåne län

Information

556083-7410 är organisationsnummer för bolaget Golfkrogen Båstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golfkrogen Båstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Golfkrogen Båstad AB finns i.

Golfkrogen Båstad AB har varit registrerat sedan 1962-08-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Golfkrogen Båstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Golfkrogen Båstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Golfkrogen Båstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lovén, Rolf Anders -Rogarn, Nils Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Golfkrogen Båstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-73124 eller genom brev på följande adress:
Boarp, 269 95, Båstad

Bolaget skall idka restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Golfkrogen Båstad AB och det är Lovén, Rolf Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rogarn, Nils Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Kerstin Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,