Hans Edins Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

Hans Edins Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Hans Edins Förvaltning Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Edins Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Hans Edins Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hans Edins Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-450994.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hans Edins Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Edins Förvaltning Aktiebolag har idag 556090-8922 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edin, Hans Tage Lennart -Edin, Maria Kristina är den som för stunden ansvarar för Hans Edins Förvaltning Aktiebolag

Bolaget skall förvalta värdepapper och andra finansiella intrument, samt driva därmed förenlig verksamhet.

I Hans Edins Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edin, Hans Tage Lennart som är född 1943 och har titeln VD, Edin, Hans Tage Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Edin, Hans Johan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Edin, Maria Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .