Peab Asfalt AB

Skåne län

Information

Peab Asfalt AB är ett företag som finns i Båstad. I Peab Asfalt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Leif Axel som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Ek, Inga Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1956 och har titeln VD, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Jan Ove Henning som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Winkvist, Niclas Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Peab Asfalt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Peab Asfalt AB på telefon 0431-89000.

Bolaget skall bedriva asfaltverksamhet, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Idag är Peab Asfalt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Peab Asfalt AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Peab Asfalt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Peab Asfalt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Peab Asfalt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria i förening med en av -Johansson, Jan Ove Henning -Karlsson, Karl Gunnar -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas av -Ek, Inga Margareta i förening med en av -Göransson, Jesper -Johansson, Jan Ove Henning -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas av -Bergqvist, Leif Axel i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas i förening av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Peab Asfalt AB har 556098-8122 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.