Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Salomonhögsv. 336, 269 93, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8556640.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag har idag 556100-1313 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag

Bolaget skall driva golf- och uthyrningsverksamhet.

I Skånska Golfbanebolaget Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordenström, Claes Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haraldsson, Carl Clas Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenström, Minnie Astrid Catharina som är född 1940 och har titeln Suppleant, Löf, Stig Gösta som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .