Birkenstock Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

Birkenstock Scandinavia Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Birkenstock Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Birkenstock Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Birkenstock Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-02-09. Men sedan 1980-01-01 så har Birkenstock Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birkenstock Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-73200.

Båstad arbetar för att verksamheter som Birkenstock Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Birkenstock Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med skor och fotvårdsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Birkenstock Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birkenstock Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Svensk, Thomas Bengt som är född 1953 och har titeln VD, Svensk, Thomas Bengt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Cecilia Maria Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Maria Cecilia Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Birkenstock Scandinavia Aktiebolag är 556133-0118.