Båstad Rör Aktiebolag

Skåne län

Information

Båstad Rör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Båstad Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Båstad Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Båstad Rör Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-08-05. Men sedan 1971-01-01 så har Båstad Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åhusv. 42, 269 31, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Båstad Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-70300.

Båstad arbetar för att verksamheter som Båstad Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Båstad Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva installationsrörelse inom VVS-branschen och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Båstad Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Ulla Kristina i förening med en av -Andersson, Ingemar Stig Lennart -Andersson, Mats Ingemar -Andersson, Ulf Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Båstad Rör Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Ingemar Stig Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Mats Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Båstad Rör Aktiebolag är 556138-0584.