Peab Grundläggning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Peab Grundläggning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Peab Grundläggning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Peab Grundläggning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Peab Grundläggning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-12-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peab Grundläggning Aktiebolag ska trivas.

Peab Grundläggning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen, såsom pålningsarbeten, grundförstärkning och shaktningsarbeten, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peab Grundläggning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Peab Grundläggning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Peab Grundläggning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-928330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Jakobsson, Hans Håkan -Nilsson, Jan Peter i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas två i förening av -Ek, Inga Margareta -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Peab Grundläggning Aktiebolag är Ek, Inga Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Hans Håkan som är född 1962 och har titeln VD, Jakobsson, Hans Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeWinkvist, Niclas Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Peab Grundläggning Aktiebolag har 556154-7364 som sitt organisationsnummer.