J. Rangvin Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

556159-2683 är organisationsnummer för verksamheten J. Rangvin Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Rangvin Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som J. Rangvin Konsult Aktiebolag finns i.

J. Rangvin Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-02-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Rangvin Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

J. Rangvin Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J. Rangvin Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med J. Rangvin Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-72127 eller genom brev på följande adress:
Förvaltarev. 40, 269 34, Båstad

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Rangvin Konsult Aktiebolag och det är Rangvin, Nils Jörgen som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rangvin, Karin Bente som är född 1941 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,