Tandläkare Per Andrén Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandläkare Per Andrén Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Tandläkare Per Andrén Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1972-08-02 så skapades Tandläkare Per Andrén Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tandläkare Per Andrén Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tandläkare Per Andrén Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556167-6569 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Tandläkare Per Andrén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Per Andrén Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-121400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandläkare Per Andrén Aktiebolag är Andrén, Per Göran Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thonäng Jartsjö, Lena Ingegerd som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .