Jack Midhage Aktiebolag

Skåne län

Information

Jack Midhage Aktiebolag är ett bolag som finns i Båstad. I Jack Midhage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Logan, John Peter Sven som är född 1955 och har titeln VD, Logan, John Peter Sven som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Midhage, Jack Harry Morgan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Peter Ove Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jack Midhage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jack Midhage Aktiebolag på telefon 0431-75770.

Bolaget skall bedriva import och export av möbler, trävaror och verktyg, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jack Midhage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jack Midhage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jack Midhage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jack Midhage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jack Midhage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Jack Midhage Aktiebolag har 556193-7730 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.