Carl Gustav Invest AB

Skåne län

Information

556215-5225 är organisationsnummer för företaget Carl Gustav Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl Gustav Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Carl Gustav Invest AB finns i.

Carl Gustav Invest AB har varit registrerat sedan 1982-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl Gustav Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-24.

Carl Gustav Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carl Gustav Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wilander, Lars Tore Erik i förening med -Henningsson, Gunnel Bodil Margareta Firman tecknas av -Henningsson, Lars Urban i förening med -Wilander, Gerd Edla Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Carl Gustav Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 040-71665 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs Torg 8, 211 39, Malmö

Bolaget ska äga och förvalta aktier och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl Gustav Invest AB och det är Wilander, Lars Tore Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningsson, Lars Urban som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Gunnel Bodil Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wilander, Gerd Edla Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor