Eldoluft Aktiebolag

Skåne län

Information

Eldoluft Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Eldoluft Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eldoluft Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eldoluft Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eldoluft Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eldoluft Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsterrassen, 269 36, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-79179.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eldoluft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eldoluft Aktiebolag har idag 556215-7106 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Eldoluft Aktiebolag

Bolaget skall bedriva manuell glas och textiltillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Eldoluft Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rackham, Richard Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Kit Cecilia som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .