B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1983-11-28 så har B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsv. 28, 269 35, Båstad. Vi ni istället prata med B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag så kan ni göra det på 040-464909.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning såsom köp, försäljning och förvaltning av aktier, andelar, obligationer och andra till kapitalförvaltning hörande åtgärder, skall bedriva fastighetsförmedling samt bedriva konsultverksamhet inom ovannämnda områden samt i fråga om allt som berör byggnadsverksamheten. Bolaget skall i övrigt idka med ovannämnda förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Bengt Åke som är född 1934 och har titeln VD, Svensson, Bengt Åke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Britha Margaretha som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Asker, Nils Peter Christian som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Bengt Åke .

B.I.K. Konsultgrupp Aktiebolag har 556232-7519 som sitt organisationsnummer.