Lindab Steel Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall själv eller genom annat företag bedriva inköp, manufakturering med tunnplåt och handel därav samt import och export av stål- och tunnplåtsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast och lös egendom, värdehandlingar samt aktier i rörelsedrivande bolag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindab Steel Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Lindab Steel Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1984-04-09 så skapades Lindab Steel Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lindab Steel Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lindab Steel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556237-8660 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är Lindab Steel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lindab Steel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-85000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindab Steel Aktiebolag är Johnsson, Rolf Kenneth som är född 1950 och har titeln VD, Johnsson, Rolf Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl-Gustav Herbert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils-Johan Einar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Landén, Staffan Olle Edvin som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .