Markbyggen i Kalmar Aktiebolag

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Markbyggen i Kalmar Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Markbyggen i Kalmar Aktiebolag i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Markbyggen i Kalmar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1984-02-09 så har Markbyggen i Kalmar Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Markbyggen i Kalmar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Markbyggen i Kalmar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Franska v. 25, 393 56, Kalmar. Vi ni istället prata med Markbyggen i Kalmar Aktiebolag så kan ni göra det på 0480-86930.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom markanläggningsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Peter Jonas som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Hallersbo, Tore som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Mats Erland som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Jan Åke Lennart som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknareJohansson, Jan Ove Henning som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Tore Harald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Andersson, Peter Jonas -Nilsson, John Tore Harald -Persson, Jan Åke Lennart i förening med en av -Göransson, Jesper -Hallersbo, Tore -Johansson, Jan Ove Henning -Johansson, Mats Erland -Leifland, Mats Olof -Malmgren, Karin Maria Firman tecknas två i förening av -Göransson, Jesper -Hallersbo, Tore -Johansson, Jan Ove Henning -Johansson, Mats Erland -Leifland, Mats Olof -Malmgren, Karin Maria .

Markbyggen i Kalmar Aktiebolag har 556239-0491 som sitt organisationsnummer.