Galleri Agardh Aktiebolag

Skåne län

Information

Galleri Agardh Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Galleri Agardh Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Galleri Agardh Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Galleri Agardh Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-09-20. Men sedan 1985-01-01 så har Galleri Agardh Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storskärsg. 5, 115 29, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Galleri Agardh Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4589870.

Båstad arbetar för att bolag som Galleri Agardh Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Galleri Agardh Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med konst, skulpturer och ramar, import och försäljning av presentartiklar, agenturverksamhet med möbler och inredningar, dessutom köp och försäljning, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Galleri Agardh Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Galleri Agardh Aktiebolag och det är följande personer, Cederhage, Ulf Ingemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nobel Cederhage, Kerbela I A E R som är född 1945 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Galleri Agardh Aktiebolag är 556247-0939.