Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB

Skåne län

Information

Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vretv. 1, 269 38, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59091030.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB Privat, ej börsnoterat.

Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB har idag 556266-4440 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter är den som för stunden ansvarar för Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB

Bolaget skall bedriva handel, byggnation, konstruktion, samt konsultationer inom områdena badpoolanläggningar och vattenrening, samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast egendom, fastigheter och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Vattenbyggnadsentreprenad Upplands-Väsby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindquist, Anna Margareta som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Nils Gunnar Heribert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anna Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, .