Bac Interiör Aktiebolag

Skåne län

Information

556269-5428 är organisationsnummer för bolaget Bac Interiör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bac Interiör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Bac Interiör Aktiebolag finns i.

Bac Interiör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-01-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bac Interiör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Bac Interiör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bac Interiör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Classon, Bernt Agne Georg

Vill ni komma i kontakt med Bac Interiör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-76250 eller genom brev på följande adress:
Skogsv. 22, 269 36, Båstad

Bolaget skall utveckla butiksinredningar samt bedriva uthyrning och finansiering av bl.a. sådan inredning, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bac Interiör Aktiebolag och det är Classon, Bernt Agne Georg som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Classon, Kristina Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hällback, Helena Johanna som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,