Jibe Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

Jibe Taxi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Jibe Taxi Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jibe Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Jibe Taxi Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-05-05. Men sedan 1991-01-01 så har Jibe Taxi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hallandsv. 21, 269 36, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jibe Taxi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-79127.

Båstad arbetar för att verksamheter som Jibe Taxi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jibe Taxi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka taxirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jibe Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Claes Ingmar Rolf -Johansson, Karl-Anders Tommy.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jibe Taxi Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Karl-Anders Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Claes Ingmar Rolf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Madeleine Ragnhild som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Britt Iréne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jibe Taxi Aktiebolag är 556276-6930.