Eljo Aktiebolag

Skåne län

Information

Eljo Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Eljo Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eljo Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Eljo Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Eljo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-265000.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eljo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eljo Aktiebolag har idag 556277-6624 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Eljo Aktiebolag

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att idka tillverka och försäljning av företrädesvis elinstallationsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar.

I Eljo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sven Göran Thomas som är född 1966 och har titeln Likvidator, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Paulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .