Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skottorp Lögnäshus, 312 96, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-23046.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag har idag 556278-8207 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Peter Dahlgrens Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Peter Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Alice Solveig Mariette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .