Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar, fastigheter och värdepapper. Fastighetsarbeten. Factoring med finansiella lösningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1986-11-12 så skapades Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) och företaget är har F-skattsedel Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) har haft det sedan 1994-01-01.

Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556287-2829 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) så går det att nå dem via telefon på 042-142848 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Milla Skåne Aktiebolag (Twilfit) är Fredin, Per Arne Martin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Glans, Johan Nikodemus som är född 1986 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .