Nolato MediTech AB

Skåne län

Information

556309-0678 är organisationsnummer för bolaget Nolato MediTech AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nolato MediTech AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Nolato MediTech AB finns i.

Nolato MediTech AB har varit registrerat sedan 1987-10-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nolato MediTech AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Nolato MediTech AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nolato MediTech AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nolato MediTech AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-442260 eller genom brev på följande adress:
Nolato, 260 93, Torekov

Bolaget skall tillverka och driva handel med plast- och gummiartiklar främst inom medicalområdet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nolato MediTech AB och det är Emeus, Magnus Gustaf som är född 1966 och har titeln VD, Emeus, Magnus Gustaf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlquist, Bengt Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Bo Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorAlm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,