Caleb Import-Export Aktiebolag

Skåne län

Information

Caleb Import-Export Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Caleb Import-Export Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Caleb Import-Export Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Caleb Import-Export Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Caleb Import-Export Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Caleb Import-Export Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lya Fäladsv. 66, 269 96, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7952186.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Caleb Import-Export Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Caleb Import-Export Aktiebolag har idag 556309-4050 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Caleb Import-Export Aktiebolag

Bolaget skall bedriva exportagentur av maskiner, instrument och kemikalier, bedriva jordbruk, fastighetsförvaltning samt handel tmed värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Caleb Import-Export Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bernsfelt, Carin som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernsfelt, Björn Eric som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .