DBRW Management Aktiebolag

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter DBRW Management Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar DBRW Management Aktiebolag i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1987-11-03 så har DBRW Management Aktiebolag varit registrerat. Idag är DBRW Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med DBRW Management Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med DBRW Management Aktiebolag så kan ni göra det på 023-792300.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende data-, affärsjuridiska konsultationer samt management och sponsorverksamhet främst inom bilsportbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

DBRW Management Aktiebolag har 556309-8895 som sitt organisationsnummer.