Mabelle Medicin Aktiebolag

Skåne län

Information

556312-5425 är organisationsnummer för bolaget Mabelle Medicin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mabelle Medicin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Mabelle Medicin Aktiebolag finns i.

Mabelle Medicin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mabelle Medicin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mabelle Medicin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mabelle Medicin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mabelle Medicin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-456664 eller genom brev på följande adress:
Saltörsv. 31, 260 83, Vejbystrand

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, konsultativ verksamhet inom medicinsk vård, forskning och undervisning, medicinsk teknisk sevice, städarbete, fastighetsskösel, förvaltning av och handel med värdepapper, köp och försäljning av antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mabelle Medicin Aktiebolag och det är Enbom, Sven Håkan Albert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Malcus Enbom, Inga Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,