Båstad Resebyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Båstad Resebyrå Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Båstad Resebyrå Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Båstad Resebyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Båstad Resebyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Båstad Resebyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Båstad Resebyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmansg. 21, 269 33, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-75075.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Båstad Resebyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Båstad Resebyrå Aktiebolag har idag 556318-5130 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Båstad Resebyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet därmed förenlig verksamhet.

I Båstad Resebyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Monica Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .