FLOO Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns FLOO Trading Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. FLOO Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

FLOO Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556320-7660.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-76020 alternativt besöka eller skicka post till FLOO Trading Aktiebolag på följande adress Karstorpsv. 131, 269 42, Båstad.

FLOO Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I FLOO Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Rita Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av byggvaruprodukter, agenturverksamhet inom arbetsskyddsmiljö, inköp, uppfödning och handel med hästar, import, export och handel med hästtillbehör, tävlingsverksamhet med hästar, redovisnings- och sekreterar- tjänster samt därmed förenlig verksamhet.