Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB. Det finns flera verksamheter som liknar Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-05-25 så har Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB så kan ni göra det på 0431-361101.

Bolaget skall bedriva marknadsföring, reklamförsäljning och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Oskarsson, Per-Åke Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Per Oskarsson InTraNet Sweden Marketing AB har 556325-2583 som sitt organisationsnummer.