Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556328-5518.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-72989 alternativt besöka eller skicka post till Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag på följande adress Hackspettsv. 5, 269 39, Båstad.

Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Båstads besiktningsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Hans Evert Evald som är född 1935 och har titeln Suppleant , Johansson, Ingrid Marie Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall inom skaderegleringsbranschen utföra skadebesiktningar, bedriva handel med motorfordon, samt handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.