JOBA Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, förvaltning av fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JOBA Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är JOBA Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1988-09-20 så skapades JOBA Fastighets Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556335-6376 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är JOBA Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JOBA Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-75948 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alveros, Bill Alvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom JOBA Fastighets Aktiebolag är Alveros, Bill Alvar som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Farrell, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cummins, Val som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mcgrath, James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergqvist Kyrkander, Monica E som är född 1954 och har titeln Revisor, .