Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556340-4465.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0431-70327 alternativt besöka eller skicka post till Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil) på följande adress Köpmansg. 34, 269 35, Båstad.

Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Båstad Petroleum Aktiebolag (Statoil) så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Lars Bertil som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.