Fix-a dent AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Fix-a dent AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fix-a dent AB är ett av dem. Statusen för Fix-a dent AB är att Bolaget är aktivt.

Fix-a dent AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fix-a dent AB ska trivas.

Fix-a dent AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är laga plåtskador. Köpa, sälja och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fix-a dent AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Fix-a dent AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Fix-a dent AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7191997.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fix-a dent AB är Niklasson, Paul Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Gullan Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Fix-a dent AB har 556356-0316 som sitt organisationsnummer.