Utskikten Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Utskikten Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. Utskikten Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Utskikten Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556361-1408.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Utskikten Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Ängalagsv. 645, 269 91, Båstad.

Utskikten Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Utskikten Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Lars Axel Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning samt köp och försäljning av värdepapper även som idka annan därmed förenlig verksamhet.