Kattviks Fruktodling Aktiebolag

Skåne län

Information

556362-7479 är organisationsnummer för bolaget Kattviks Fruktodling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kattviks Fruktodling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Kattviks Fruktodling Aktiebolag finns i.

Kattviks Fruktodling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kattviks Fruktodling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Kattviks Fruktodling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kattviks Fruktodling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kattviks Fruktodling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-73133 eller genom brev på följande adress:
Troentorpsv. 224, 269 91, Båstad

Bolaget skall idka frukt, bär och grönsaksodling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kattviks Fruktodling Aktiebolag och det är Henrysson, Jan Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrysson, Eva Monika som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,