Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-07-07 så har Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Glosasträde 1, 269 33, Båstad. Vi ni istället prata med Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag så kan ni göra det på 0431-75928.

Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Swanstein, Nils Björn Jerker som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Per Michael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Advokatfirman Jerker Swanstein Aktiebolag har 556363-1968 som sitt organisationsnummer.