Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

556371-6264 är organisationsnummer för bolaget Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag finns i.

Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-12189 eller genom brev på följande adress:
Boarpsv. 114, 269 95, Båstad

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefhen Hanssons Bygg Aktiebolag och det är Hansson, Nils Stefhen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tom Rickard som är född 1985 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,