JWC Båstad AB

Skåne län

Information

JWC Båstad AB är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som JWC Båstad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JWC Båstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

JWC Båstad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-02-15. Men sedan 1990-01-01 så har JWC Båstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Köpmansg. 13, 269 33, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JWC Båstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-71070.

Båstad arbetar för att bolag som JWC Båstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JWC Båstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggsatser till nyproduktion av hus, försäljning av stålprofiler, byggkonsultverksamhet, multimediaproduktion, samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JWC Båstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Christensson, Per Jonas -Johansson, Rolf Jerry.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JWC Båstad AB och det är följande personer, Christensson, Per Jonas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Jerry som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Elna Camilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JWC Båstad AB är 556384-2599.