Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag är ett företag som finns i Båstad. I Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Karl Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Inghamn, Martyn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Bo Rutger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag på telefon 042-142135.

Bolaget skall bedriva fasadrenoveringar äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-10 och Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fasaden Entreprenad i Båstad Aktiebolag har 556389-5548 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.