Grafiten Industri Centrum Aktiebolag

Skåne län

Information

Grafiten Industri Centrum Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Grafiten Industri Centrum Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grafiten Industri Centrum Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Grafiten Industri Centrum Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Grafiten Industri Centrum Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Grafiten Industri Centrum Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BYGGNAD 17, 461 38, Trollhättan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-75948.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Grafiten Industri Centrum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grafiten Industri Centrum Aktiebolag har idag 556409-1196 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för Grafiten Industri Centrum Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Grafiten Industri Centrum Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alveros, Bill Alvar som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Farrell, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cummins, Val som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mcgrath, James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergqvist Kyrkander, Monica E som är född 1954 och har titeln Revisor, .