Grevie Holding AB

Skåne län

Information

556412-9541 är organisationsnummer för företaget Grevie Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grevie Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Grevie Holding AB finns i.

Grevie Holding AB har varit registrerat sedan 1991-01-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grevie Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Grevie Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grevie Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Grevie Holding AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Linnég. 71, 114 60, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling. Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, köpa och sälja aktier, äga och förvalta fastigheter samt bostadsrätter. Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grevie Holding AB och det är Nordenadler, Eva Ulla Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebstein, Joakim som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Peter som är född 1969 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,