Bjäre Centralservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Bjäre Centralservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bjäre Centralservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bjäre Centralservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bjäre Centralservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Bjäre Centralservice Aktiebolag ska trivas.

Bjäre Centralservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och försäljning av datorer och därtill hörande kringutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjäre Centralservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bjäre Centralservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Bjäre Centralservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-75250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bjäre Centralservice Aktiebolag är Svensson, Göran Ingmar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anette Margaretha som är född 1959 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bjäre Centralservice Aktiebolag har 556414-5448 som sitt organisationsnummer.