Stallbacka Centrum Aktiebolag

Skåne län

Information

Stallbacka Centrum Aktiebolag är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Stallbacka Centrum Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stallbacka Centrum Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stallbacka Centrum Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-02-28. Men sedan 1991-01-01 så har Stallbacka Centrum Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till BYGGNAD 17, 461 38, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stallbacka Centrum Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-75948.

Båstad arbetar för att företag som Stallbacka Centrum Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stallbacka Centrum Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stallbacka Centrum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stallbacka Centrum Aktiebolag och det är följande personer, Alveros, Bill Alvar som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Farrell, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cummins, Val som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mcgrath, James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergqvist Kyrkander, Monica E som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stallbacka Centrum Aktiebolag är 556415-8219.