Poj farm Aktiebolag

Skåne län

Information

Poj farm Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Poj farm Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Poj farm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Poj farm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Poj farm Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Poj farm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockabrånev. 76, 269 92, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8472831.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Poj farm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Poj farm Aktiebolag har idag 556415-9480 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Pojmark, Kaithe Iréne Louise -Pojmark, Per-Olof Lennart är den som för stunden ansvarar för Poj farm Aktiebolag

Bolaget skall idka jordbruk specialiserat på integrerad svin- produktion, grönsaks- och potatisodling, förvalta värdepapper, stuguthyrning samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Poj farm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pojmark, Per-Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pojmark, Kaithe Iréne Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .