Intent Solutions Aktiebolag

Skåne län

Information

Intent Solutions Aktiebolag är en verksamhet som finns i Båstad. I Intent Solutions Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Claes Ragnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smidskog, Anna Marika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Tilly, Simon som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Intent Solutions Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Intent Solutions Aktiebolag på telefon 019-192300.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet försäljning och uthyrning av tält, lagerhallar, scener, läktare, tvättservice och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Intent Solutions Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Intent Solutions Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Intent Solutions Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Intent Solutions Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Intent Solutions Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Intent Solutions Aktiebolag har 556416-6592 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.