Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada)

Skåne län

Information

556419-3158 är organisationsnummer för bolaget Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) finns i.

Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) har varit registrerat sedan 1991-02-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Sten Rune -Mårtensson, Stina Anne Lisbeth

Vill ni komma i kontakt med Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) så kan ni göra det på telefon genom 0431-22330 eller genom brev på följande adress:
Hemmeslöv 6608, 269 96, Båstad

Bolaget skall idka nöjesarrangemang och catering samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Båstad Nöjesproduktion Aktiebolag (Hasses Lada) och det är Mårtensson, Sten Rune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Stina Anne Lisbeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Carl Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor