TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG

Skåne län

Information

I Skåne län så finns TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Båstad här finns det många olika Aktiebolag. TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Båstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556422-4185.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-364207 alternativt besöka eller skicka post till TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG på följande adress Hamnplanen, 260 93, Torekov.

TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TOREKOV MARIN AKTIEBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: Hedberg, Viktor Anders som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bjuvsten, Per Ingvar som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet avseende marin service, försäljning av båtar, motorer och tillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.