ROBEDOW Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bolag, värdepapper och fast egendom samt konsultverksamhet inom konfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ROBEDOW Holding Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är ROBEDOW Holding Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1991-03-21 så skapades ROBEDOW Holding Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

ROBEDOW Holding Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556423-1065 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är ROBEDOW Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ROBEDOW Holding Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6461938 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ROBEDOW Holding Aktiebolag är Dethorey, Robert Carl Joakim Ernesto som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Barnekow, Helén Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .