Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva verksamhet avseende import och export av möbler, trävaror och verktyg, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1991-04-10 så skapades Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-10

556424-1650 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-71000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jack Midhage Industri och Förvaltnings Aktiebolag är Logan, John Peter Sven som är född 1955 och har titeln VD, Logan, John Peter Sven som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Lars Jonas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Midhage, Jack Harry Morgan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Peter Ove Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Inge som är född 1965 och har titeln SuppleantPaulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.